Crama cu pereti din caramida nefinisata

Daca sunteti posesorul unei case care dispune de un beci sau de un spatiu subteran, va puteti transforma acest spatiu intr-o crama stilata. Deoarece spatiul este situat la subsol este necesara izolarea impotriva umiditatii. Pentru crearea unui decor rustic se pot placa peretii cu caramida nefinisata. Tehnica a inceput sa fie preferata din ce in ce mai des, pentru ca ofera personalitate, sarm si unicitate incaperii. Culoarea maro-roscat este ideala pentru decorarea cramei intrucat aduce caldura si pasiune. Utilizarea caramizii nefinisate ofera numeroase  avantaje: este un bun izolator termic si fonic, pastreaza temperatura constanta in interiorul cramei, este un material de constructii rezistent la activitatea seismica si foc, este un material ecologic (obtinut din argila si apa).
Dupa finalizarea peretilor, se va trece la finalizarea finisajelor prin montarea unor grinzi decorative  din lemn. Insertiile din lemn dau incaperii eleganta. Inainte de montare grinzile trebuie supuse unor tratamente pentru a oferi protectie impotriva atacurilor insectelor si acarienilor. Insertiile pot fi montate pe pereti si tavan, pentru un aspect traditional. Podeaua poate fi confectionata din lemn de cires sau placata cu ceramica cu aspect rustic.
In final, usa este un element definitoriu, care influenteaza perceptia asupra acestui spatiu. De aceea este bine sa fie confectionata din lemn de cires care se armonizeaza perfect cu de celelalte elemente din interior.
Piesele de mobilier ce vor decora crama trebuie sa fie din lemn masiv. Pot fi utilizate diferite accesorii cu scop dublu: de a infrumuseta atmosfera si practic ( butoaie din lemn, damigene, suporturi, rafturi, carafe si sticle de vin).
Crama poate fi dotata cu un televizor cu ecran mare, si va fi astfel transformata in locul ideal de relaxare pentru dumneavoastra si prieteni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *