2015 se anunta un an profitabil pentru dezvoltatorii imobiliari

Potrivit dezvoltatorilor imobiliari anul 2014 a fost un an bun care anunta iesirea din criza, si asta datorita ieftinirii creditarii dar si a programului guvernamental Prima Casa. In opinia acestora anul 2015 va urma acelasi curs ascendant in domeniul imobiliar, mai ales datorita programelor guveranmentale de garantare a creditelor imobiliare.

Investitorul israelian Tagor, a declarat pentru Mediafax ca:“Vânzările au evoluat foarte bine mai ales în a doua jumătate de an, odată cu lansarea proiectului de la Arad. Astfel, ansamblul Adora Urban Village este deja vândut în proporţie de 70%, iar Adora Park Arad are deja 35% din unităţi vândute, din vară. Toate proiectele Adora din România sunt proprietatea fondului de investiţii britanic Patron Capital şi sunt administrate de Tagor”.

Aceste proiecte dezvoltate de Tagor si Petron Capital insumeaza peste 13 milioane de euro. Complexul Adora Parc Arad ajungand la 7 milioane de euro iar constructia de la Adora Pipera inceputa, ajungand la 6 milioane de euro.

In 2015 Fondul cu capital britanic a demarat lucrarile pentru constructia ansamblului residential din Timisoara, Adora Forest, proiect aflat in primul stadiu de dezvoltare care se ridica la 7 milioane de euro. Acest proiect a fost inceput dupa ce in complexul Adora din Arad, au fost finalizate 107 locuinte; garsoniere, apartamente cu doua camere si apartamente cu trei camere.

Reprezentantii grupului Tagor, au apreciat ca odata cu dezghetarea creditarii pe piata imobiliara a inceput sa se simta o cerere tot mai mare de locuinte noi : “Se simte o revenire evidentă a încrederii cumpărătorilor, evidenţiată şi de evoluţia vânzăriilor de credite prin programul Prima Casă, dar nu numai. Sperăm ca în 2015 lucrurile să meargă cel puţin la fel de bine. Intrăm în 2015 cu trei proiecte rezidenţiale livrate şi puse la vânzare – Adora Urban Village din Bragadiru, Adora Pipera şi Adora Park din Arad, plus Adora Forest din Timişoara, cu termen de livrare la primăvară. În 2015 vom finaliza construcţia primei etape a proiectului din Timişoara, Adora Forest. Urmează să începem dezvoltările pentru etapa a doua a proiectelor deja livrate, prin investiţii din partea Patron Capital”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *