Accesorii de Baie | Suport pentru Prosop – Pregatire Montare

Accesoriile de baie dau impresia generala in aceasta incapere. Ne referim la suportul de prosop, etajera, oglinda. Montarea acestor accesorii se face la sfarsitul celorlalte etape de  amenajare a baii  , dupa ce lucrarile de  instalatii sanitare  , de placare cu  gresie si faianta  de baie si de instalare a obiectelor sanitare. Sa vedem mai departe cum se monteaza un suport de prosop.
In prima imagine puteti vedea suportul demontat si desfacut din ambalajul in care l-am cumparat. Avem doua bare orizontale cromate, ca si bratele de sustinere. Acestea din urma se prind intr-un suport metalic de  faianta de baie  .

 

1. Incepem prin a proba suportul metalic. Stabilim unde vrem sa montam suportul de prosop si marcam locul.

2. Marcam locul unde va trebui sa gaurim faianta si mai verificam inca o data pozitionarea in ambele parti in care vor fi prinse cele doua brate de sustinere.

3. Cand suntem siguri ca am masurat corect, putem gauri faianta cu bormasina. Mai intai punctam locul marcat cu dornul. Acest lucru previne alunecarea spiralului. Apoi gaurim faianta.

4. La inceput nu folosim rotopercutia, pana cand spiralul trece de faianta, pentru ca sa nu o desprindem. Cand ajungem la zid, putem cupla percutia.

5. Se introduc diblurile in cele doua gauri.

6. Suportul metalic pentru bratele de sustinere se prinde in suruburi.

7. Lucrarea de montare a suportului de prosop continua cu fixarea bratelor cromate ce vor sustine barele orizontale.

8. Am terminat de fixat suportul din dreapta in suruburi. Aceeasi pasi se repeta si pentru bratul celalalt, avand grija sa verificam planeitatea. Nu vrem ca prosoapele sa alunece intr-o parte.

9. Am ajuns si la etapa montarii bratului cromat de sustinere. Acesta se prinde in suruburi de suportul metalic.

10. Arata foarte frumos, gata montat.

11. Lucrarea de montare a accesoriilor de baie se apropie de sfarsit. Ca si amenajarea baii.

12. Introducem barele orizontale in bratele cromate.

13. Prindem si bratul din partea stanga.

14. Priviti suportul de prosop gata montat. Accesoriile de baie cromate sunt foarte frumoase, mai ales in combinatie cu sticla si cu obiectele sanitare in ton cu gresia si faianta.

[lg_folder folder=”montare-suport-pentru-prosoape” cols=”3″]

 


 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *