Accesorii practice care inveselesc bucataria

Bucataria a fost initial conceputa pentru prepararea si stocarea mancarii, incet, in timp a devenit si spatiu de relaxare, de primire a oaspetilor. De aceea este important sa existe un echilibru intre practic si placut. Bineinteles ca din aceasta incapere nu trebuie sa lipseasca aparatura electrocasnica si ustensilele necesare pentru gatit, servit masa si depozitare a mancarii, insa se pot combina functionalitatea cu esteticul, prin adaugarea unor accesorii practice menite sa distinga atmosfera.

Pentru a se crea acest efect trebuie sa existe in bucatarie ustensile de gatit colorate, aparate electrocasnice cu forma speciala sau cutii de stocare deosebite.

Un fierbator de apa ceramic, frumos colorat si decorat invioreza atmosfera! Puteti achizitiona diferite modele de fierbatoare ceramice confectionate din materiale traditionale,  inodore si insipide, de buna calitate, care mentin apa calda pentru o perioada indelungata. Formele grafice imprimate, atrag atentia prin culori si stil. Va puteti bucura de ceai cald oricand!

Cosuletele artizanale pentru depozitarea fructelor sunt practice si foarte romantice. Puteti alege din numeroasele modele confectionate manuale care aduc un aer proaspat in bucatarie. Optiunile sunt foarte variate de la cosuletele confetionate din rachita, disponibile in numeroase forme si culori pana la cosulete pentru fructe, confectionate manual din lemn.

Un alt  accesoriu placut care poate destinde si infrumuseta bucataria este mojarul din granit. Banalul mojar folosit la maruntirea contimentelor poate fi un accesoriu care atrage atentia daca este confectionat din piatra naturala precum granitul. Culorile acestuia sunt foarte variate si placute, iar gusturile preparatelor  sunt patrunzatoare si desfata simturile.

Asa ca nu va limitati doar la obiectele practice, alegeti-le pe cele dragute si utile, ce va reprezinta,  care sa invioreze atmosfera din interiorul bucatariei!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*