Amenajare casa intr-ul stil autohton

Am ceva mobila veche ramasa intr-un apartament situate intr-o vila in Bucuresti. Mobila este veche de stajar auriu putin inchisa la culoare datorita timpului. Ca si podea exista parchet masiv tot de stejar.  Camerele au ferestrele mici si lumina naturala este putina. Altceva nu prea mai este pe acolo. Va rog niste sugestii pentru lavabila, canapele perdele draperii ca sa arate totul intr-un stil autohton?

Alina , Bucuresti

2 comentarii la „Amenajare casa intr-ul stil autohton

 1. Elena V.

  Pentru a aduce luminozitate in interior puteti opta pentru nuanta peretilor crem, galben pai sau alb. In scopul mentinerii stilului clasic, zugraviti peretii in aceeasi culoare in incapere. Daca aveti mai multe camere, alegeti o nuanta diferita (dintre cele precizate) pentru fiecare camera.

  1. arh. Madalina Radulescu

   Daca doriti sa aduceti un plus de valoare atat mobilei deja existente dar mai ales interiorului in ansamblu cu vila din care face parte….Va recomand sa studiati stilul mobilei dvs. si sa amenajati in stilul epocii din care face parte mobila…dar sa adaugati ceva accente moderne…minimaliste.
   Poate ar fi bine sa-mi trimiteti poze cu interiorul si mobila…si va voi realiza simulari 3D pentru a va oferi o imagine cu ceea ce va propun.
   De ex. daca mobila are decoratii sculptate, sau profile decorative de capat….as vedea….pe pereti niste rame – profile iar la interior un tapet. Culoarea de ansamblu a camerei trebuie sa fie deschisa -sidefata…pentru a dubla volumul de lumina. Ramele si tapetul deasemenea. Perdelele…clar voal..iar draperii cu insertii sidefate
   Nu trebuie pus nimic la intamplare…nici chiar si un tablou …acesta poate avantaja spatiul interior.
   Sa nu mai zic de iluminatul artificial. Mare atentie la dispunerea corpurilor de iluminat, la formele acestora si culoarea luminii in raport cu restul materialelor.
   Astept poze si va desenez cu mare drag interiorul in 3D…pentru a readuce la viata mobilierul si vila si totodata de a fi in ton cu evolutia design-ului de interior din prezent.
   Cu stima,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *