Amenajarea livingului, reguli de baza

Realizarea interiorului unei locuinte nu este o treaba usoara, trebuie acordata o atentie sporita la alegera calitatii materialelor dar si la imbinarea obiectelor pentru a obtine o atmosfera calda, placuta si confotabila.

Cei ce doresc sa isi amenajeze livingul intr-un stil modern pot opta pentru mobilier cat mai simplu, minimalist. In aceest an se poarta peretii acoperiti cu tapet decorativ. Nu trebuie sa va feriti de culori! Puteti crea un mediu confortabil prin imbinarea armonioasa a culorilor care decoreaza peretii livingului cu piesele de mobilier decorative. Puteti decora pereti cu protocaliu cupric, culoarea anului 2015, care se va potrivi perfect cu sofa de culoare deschisa, crem sau alb. Si podeaua de culoare deschisa accesorizata cu carpeta confectionata din materiale naturale (lana, in sau canepa) vor contibui la crearea unei atmosfere relaxante. Cand decorati livingul, nu trebuie sa uitati de accesoriile care sa va dezvaluie personalitatea: lumanari parfumate, oglinda cu rama din lemn natural, perdele si draperii, statuete din bonz. Daca locuinta are vedere speciala (catre parc, munte, mare, lac s.a ), este bine sa o puneti in valuare cat mai mult. Nu va feriti de geamurile largi care lasa lumina naturala sa patrunda in locuinte!

O alta regula de care este bine sa tineti cont este cea a iluminatului. Este bine sa utilizati becuri cu lumina calda, care sa provina din mai multe surse: plafoniere, spoturi, lampi decorative. Acestea pot crea o atmosfera romantica si relaxanta.

Un factor cheie in decorarea livingului modern este mobilierul. Este bine sa utilizati mobilier de buna calitate, care sa nu fie voluminos si care sa se imbine prefect prin culoare si design cu tema aleasa pentru acesta camera.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *