Amenajarea spatiului de lucru intr-o garsoniera

Intrebare

Doresc sa imi amenajez o garsoniera cu suprafata de 33m – este un mic spatiu de lucru. Camera are parchet de culoare deschisa bej, oglinzile maro wenghe, scaunele si canapeaua au huse de culoare rosie, pereti sunt albi. Pe hol un mobilier wenghe, pereti tot albi. Doresc sa stiu cum imi pot amenaj si decora altfel pentru ca doresc un spatiu cat mai cald si primitor si mai feminin. Balconul are 4 metri lungime, geamuri foarte mari, draperiile sunt maro roscat. Baia si bucataria sunt mici ca si suprafata, usile sunt vechi si nu am posibilitatea sa le scimb, dar poate gasiti o modalitate sa arate altfel. Astep raspuns la aceasta mica incapere dar mare problema. Va multumesc anticipat.

 

Raspuns
Intradevar! E nevoie de ceva Cald si Placut… S-a incercat ceva, dar nu s-a dus nimic pana la capat.. si oricum e cam rece totul. Nu vreau sa comentez interiorul, de ce este asa mult negru? De ce intr-un spatiu asa de mic ati ales un tapet asa de incarcat?
Dar as vrea sa-mi comunicati o idee de la care sa pornim … chiar o culoare (poate culoarea reprezentativa a firmei), sau, daca doriti sugestiile mele, va recomand sa ma sunati sa stabilim o intalnire la fata locului pentru un moment de inspiratie.

arh. Madalina Radulescu
rmadalina@gmail.com

[lg_folder folder=”garsoniere/spatiul-de-lucru/” cols=”3″]

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*