Amenajari dormitoare cu mobila clasica

Un dormitor amenajat in stil clasic presupune imbinarea armonioasa a pieselor de mobilier cu elementele decorative specifice. Si plasarea acestora in camera este un aspect important, caruia trebuie sa acordam atentia cuvenita. Sa vedem mai departe o varianta de amenajare si mobilare a dormitorului in stil clasic. Explicatiile noastre sunt insotite de poze ilustrative, pentru a va oferi o imagine cat mai exacta.

Sa incepem cu peretii – acoperiti de un tapet intr-o culoare calda, cu un model floral discret. Fereastra a fost decorata , tot in stil clasic, cu perdele albe, vaporoase, si cu draperii intr-o culoare asortata cu tapetul si cu decoratiunile pentru pat – cuvertura si pernele fantezie. Covorul persan, clasic, acopera parchetul de culoare deschisa pe centrul camerei.

Decoratiunile interioare sunt in stil clasic
Poze amenajari interioare – Decoratiunile interioare sunt in stil clasic

Mobila de dormitor se compune, in general, din pat , noptiere, cateva sertare si un sifonier. Alegerea pieselor de mobilier din lemn masiv este cea mai buna alegere pentru a crea o atmosfera clasica. Mobila cu aspect antichizat este o alta varianta demna de luat in consideratie.

Patul si mobila sunt din lemn masiv
Poze amenajari interioare – Patul si mobila sunt din lemn masiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *