Ar merge daca in sufragerie as pune parchet cu dungi?

Intrebare:

Dupa cautari indelungate de parchet, am gasit o varianta si as dori un sfat de la dumneavoastra. Ar merge daca in sufragerie as pune parchet cu dungi, in dormitoare, acelasi parchet, iar pe hol cel cu flori rosii? Usile vor fi stejar auriu.  Este pozitionat cu toate ferestrele spre sud. In sufragerie as vrea ca peretele paralel cu usa, cel care se vede cand intru, sa fie o nunata de olive iar restul alb sau galben pai. In bucatarie si baie nunate de gri-petrol spre bleu cald. In bucatarie as vrea gresie aranjata ca in modelul atasat in poza, dar alb cu gri-petrol. Astept cu nerabdare sugestiile dumneavoastra.

Raspuns:Nu m-ati convins cu parchetul ales…. pentru mine lemnul inseama naturalete… aceste insertii conduc la ideea de sfarsit de toamna, pe cand naturalul lemnului ne mentine legatura cu natura care e mereu vie.
As mai cauta putin… poate chiar si la cel in dungi, m-as mai gandi, sa nu devina pardoseala prea vibrata. Astfel de pardoseli vibrate iti dau o stare de agitatie, pe cand o casa trebuie sa calmeze prin tot! Prin culori, prin forme-volume, prin lumina.
Va recomand sa mai cautati si sa mergeti pe natural!

arh. Madalina Radulescu

[email protected]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *