Brad confectionat din placi de lemn cu decoratiuni colorate

Brazi de Craciun pentru orice locuinta | Modele neconventionale

Craciunul si Anul Nou sunt sarbatori traditionale ce se petrec in familie, insa cine spune ca si decoratiunile trebuie sa fie traditionale? Deseori designerii ne arata lucruri fanteziste , neobisnuite, ca de exemplu modele inedite de brazi pentru Craciun. Asta vreau sa iti arat si eu astazi, modele neconventionale de brazi de Craciun. Priveste….

Brad neconventional facut din conuri de hartieUn brad interesant confectionat din hartie nu va lasa ace uscate peste tot prin casa , iar la confectionarea lui poate participa intreaga familie. Pentru cei care nu vor aduca un prejudiciu mediului inconjurator pot folosi hartie reciclata.

 

 

Panza cu brad de Craciun

La prima vedere ai impresia ca este un brad adevarat. Este o panza cu un brad pictat care are marele avantaj ca atunci cand nu il mai folosesti il poti chiar si spala la masina de spalat, inainte de a-l depozita.

Brad de Craciun confectionat din ramuri si lemne

 

Daca iti place un aspect mai brut si un stil rustic, atunci poti crea un brad ca acesta din imagine – din crengi si bucati de lemn. Daca reusesti sa il faci sa isi mentina echilibrul atunci rezultatul va uimi prin originalitatea sa.

Brad confectionat pe perete din ramuri de copac

 

Cine a spus ca lipsa spatiului nu iti permite sa impodobesti un brad de Craciun. Acest brad pe perete poate fi confectionat din ramuri si decorat cu ghirlande luminoase sau chiar si cu baloane.

Etajere cu carti asezate in forma de brad

O idee care poate economisi mult spatiu. Revistele si cartile de pe etajere pot fi asezate astfel incat sa arate asemenea unui brad de Craciun!

Brad artificial cu leduri asezat cu susul in jos

 

Un astfel de brad va intoarce cu susul in jos orice traditie de Craciun! Brad artificial cu lumini led integrate montat cu susul in jos din tavan pentru a economisi spatiul in camera.

Fructe aranjate in forma de bradutAcesti braduti comestibili pot fi comandati pentru fiecare membru al familiei. Sunt colorati si este imposibil sa le rezisti.

Priveste in continuare si alte idei traznite cu brazi de Craciun mai putin conventionali.

 

sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *