Cabina de dus cu hidromasaj, SPA-ul de acasa

Dusul zilnic face parte din rutina fiecarui om. Este o activitate menita sa pastreza suprafata organismului curata, lipsita de murdarie si impuritati si frumos mirositoare.  Conform specialistilor  nu exista un moment potrivit pentru a face dus, este o alegere individuala, insa numeros oameni prefera sa se spele dupa ce au facut o activitate fizica intensa, dupa ce au efectuat o activitate ce implica murdarirea sau seara pentru curatarea si relaxarea corpului.

Producatorii recomanda variante numeroase de obiecte sanitare multifunctionale, pentru a transforma activitatile zilnice in momente placute, relaxante. Cabina de dus cu hidromasaj are efect pozitiv asupra sanatatii pentru ca limiteaza stresul si inlatura fenomenul de oboseala cronica si de insomnie.

Cabina dus hidromasaj ans-d012, disponibila in Dedeman, este perfecta pentru utilizare si relaxare zilnica, are dimensiuni standard de 90X90 cm si inaltime de 214 cm. Forma este placuta, semirotunda, usile sunt confectionate din sticla securizata, astfel ca accientarile sunt minimizate. Cabina dispune de sase duze pentru hidromasaj, dus mobil si dus fix. Culoarea cormata aduce un plus de modernism in orice baie.

Producatorii Romstal asigura confort si relaxare prin achizitionarea modelului de CABINA DUS CU HIDROMASAJ SQUARE. Dimensiunile de 100X100 cm asigura suficient spatiu de efectuare a operatiunilor de spalare si relaxare. Obiectul sanitar este confectionat din materiale de foarte buna calitate, discrete si moderne. Coloana de dus este prevazuta cu opt duze de hidromasaj, dispuse vertical in doua siruri paralele.

Obsidian ne intampina cu modelul SCALA cu sistem de hidromasaj, care poate fi montat in cinci minute! Panoul dispune de sase duze de hidromasaj, suport reglabil pentru dusul mobil si sistem de iluminare care transforma baia intr-un adevarat centru SPA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *