Canapeaua, un element cheie in decorarea livingului

Livingul este un spatiu destinat activitatii intregii familii, este oaza speciala de relaxare sau din potriva, locul unde sunt primiti invitatii. Fie ca dispuneti de un living spatios in care puteti incorpora barul sau diningul, fie ca este unul restrans, cu suprafete nu foarte generoase este important sa fie decoarat astfel incat toti membrii familiei sa se simta confortabil.
Una din piesele de rezistenta ale oricarui living modern este canapeaua. Prin forma, culoare si stil poate face din acest spatiu un loc primitor si relaxant. Aceasta trebuie aleasa in functie de utilitate, daca in acest spatiu sunt persoane care isi petrec noaptea este bine sa alegeti o canapea comoda, extensibila, usor de manevrat. Daca pe canapea isi vor petrece mult timp copii, este bine sa acordati atentie sporita si calitatii materialului din care este confectionata.
Este bine sa alegeti o canapea din lemn de esenta tare, care este rezistenta si are aspect placut. In privinta materialului care imbraca aceasta piesa este bine sa stiti: pielea este foarte pretentioasa si necesita intretinere permanenta, bumbacul capata repede aspect de vechi, de aceea trebuie protejat cu husa iar velurul trebuie sa fie de cea mai buna calitate.
Un alt factor de care trebue sa tineti cont cand intrati in magazinul de mobila este dimensiunea pe care doriti sa o aiba canapeaua. Daca livingul este unul generos aceasta poate fi mare, important este sa nu ingreuneze traficul din camera. Un alt aspect este forma, in functie de elementele de decor din incapere puteti opta pentru o canapea tip scoica, eleganta cu margini frumos rotunjite, sau o canapea clasica cu spatarul si bratele imbracate cu butoni din piele. Indiferent de forma este important ca toti membrii familiei sa se simta confotabil in living.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *