Arhive categorie: Intrebari si raspunsuri

Ce culori sa aleg pentru perdea si draperie in dormitor?

Buna ziua,
Am zugravit recent peretii dormitorului, intr-un verde mar deschis. Tavanul este alb. Am mobila culoare fag, iar pe jos am gresie o culoare un pic mai inchisa decat mobila. Camera este orientata spre nord. Va rog sa ma sfatuiti ce culoare sa aiba perdeaua, draperia, lampa, veioza. Multumesc.

Sfaturi alegere culori mobila, tapiterie si perdele pentru camera de zi si dormitor

Va rog sa ma ajutati, ce culoare sa aleg pentru mobila,tapiterie si perdele daca in camera de zi am 3 pereti de culoare gri iar al 4-lea de culoare maro inchis spre negru, iar laminatul e un bej cu nuante de gri;In dormitor am tapete bej,un perete e cu motiv floral si laminatul este aceiasi culoare ca si in living.

Multumesc

Ce culori sa aleg pentru peretii din living?

Buna ziua,

Am citit cu interes raspunsurile pe care le oferiti cititorilor site-ului dumneavoastra si sper ca ma veti ajuta si pe mine cu cateva idei. Am un living de 4,5 x 4 m cu o mobila maro inchis (corp mare de biblioteca pe un perete), canapele bej cu crem si parchet stejar inchis, ce culoare s-ar potrivi peretilor? Va multumesc!

Alina

Amenajare casa intr-ul stil autohton

Am ceva mobila veche ramasa intr-un apartament situate intr-o vila in Bucuresti. Mobila este veche de stajar auriu putin inchisa la culoare datorita timpului. Ca si podea exista parchet masiv tot de stejar.  Camerele au ferestrele mici si lumina naturala este putina. Altceva nu prea mai este pe acolo. Va rog niste sugestii pentru lavabila, canapele perdele draperii ca sa arate totul intr-un stil autohton?

Alina , Bucuresti

glafuri la ferestre din lemn sau marmura ?

Am casa zugravita mai in toate camerale culoare alba si pe jos am parchet laminat de fag. As dori sa nu imi pun perdele si sa stau  doar cu jaluzele. Nu stiu ce sa ales pentru glafurile de le ferestre marmura, granit sau sa imi iau unele de lemn ? Ce sugestii imi oferiti pentru a iesi ceva aspectos?

cum alegem tocurile ferestrelor la o casa stil clasic?

In urmatorul an urmeaza sa construim o casuta cu mansarda pe un deal in judetul Prahova unde exista ceva vie si pomi de jur. Am dori sa facem o casa simpla clasica care sa arate ca si o casuta din poveste la tara. Ce ziceti daca pe exterior o zugravim alb si tocurile ferestrelor le facem de culoarea lemnului este  cea mai buna varianta?