Ce accesorii textile sa aleg pentru o camera cu peretii roz?

Intrebare:

Buna ziua! As dori sa aflu, daca se poate, ce culoare de perdele si covor, si canapea s-ar potrivi intr-o camera unde peretii sunt roz iar mobila neagra cu alb si parchetul stejar? Va multumesc!

Raspuns: As pastra peretii roz numai daca incaperea ar fi locuita de un copil (fetita)… altfel pentru un adult e putin cam frivola culoarea si nu va permite mare lucru. Cel mult asocieri cu alb – negru.

Un comentariu la „Ce accesorii textile sa aleg pentru o camera cu peretii roz?

  1. Corina

    Culoarea roz este destul de greu de asociat cu alte culori. Preferabil ar fi sa schimbati culoarea, daca se poate, daca nu, sa folositi o alta gama de roz-uri pentru a accentua culoarea preferata in interiorul incaperii. Pentru perdea va sugerez sa alegeti o nuanta de roz cald, uni, material fin, gen organza, iar pentru draperii un material brocat cu nuanta dominanta de roz si alb. Daca nu gasiti o canapea intr-o nuanta de roz, va sugerez sa alegeti canapea neagra sau alba uni (sa se poata asorta cu mobila). Pentru covor, va sugerez alegerea unui model modern, cu fire lungi, in care sa se regaseasca nuante dominante de roz (eventual pal si intens), alb si foarte putin, doar de accent, negru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *