Ce culori as putea folosi pentru pereti, covor si parchet?

culori_modele_covoare

Intrebare:

As dori sa zugravesc apartamentul in doua culori. In dormitor mobila este merano + negru, draperia maro inchis. Ce combinatii de culori as putea folosi? Dar covorul si parchetul? In sufragerie mobila este culoarea stejarului, draperia visinie. Ce culori as putea folosi pentru pereti, covor si parchet? Baia,bucataria si holurile as vrea sa le zugravesc intr-o culoare. Faianta in bucatarie este alba cu gri iar bordura neagra. Va multumesc

Raspuns:

Aveti cam mult negru in casa… poate in dormitor sa va jucati cu combinatia rosu si negru, insa neaparat parchetul si covorul cat mai deschise (alb rosu). In sufragerie mergeti cu bejuri elegante spre auriu. O singura culoare, e cam fad pentru hol, baie si bucatarie… va recomand sa le faceti diferit…. poate un turquoise in baie… ceva joc in culori primare – rosu, galben, albastru – la bucatarie pentru un pic de viata… pentru ca ceea ce aveti – combinatia alb-negru, iarasi e fada fara accente. In hol as alege un olive si bej (care se va continua apoi in sufragerie).

arh. Madalina Radulescu
[email protected]

 

Comentariu: Daca doriti surse alternative de inspiratie va recomand si urmatorul articol despre zugraveli in doua culori. Este plin de idei inedite care va pot ajuta.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *