Ce culori de draperii sa aleg pentru draperiile unui living mare?

Intrebare:

Pentru un living de 60 mp ar merge combinatia: parchet deschis la culoare (gen frasin) cu mobila wenghe, canapea verde praz si usile ce se vad tot wenghe, pereti albi cu perdea de in si draperii? Nu sunt hotarata in vederea gasirii culorii pentru draperii. Momentan nu este nimic pus, caci suntem in faza de cercetare :)) mentionez ca livingul este foarte luminos cu 3 ferestre de dimensiuni de 3/1.80 m.. Cand se intra in casa, se intra direct in living si mai exista o iesire ce da in curtea din spate. Astept un raspuns. Multumesc frumos.

Raspuns:

In primul rand, poate culorile merg sau nu asociate, insa cand ma documentez despre ceva anume, caut pe stiluri… nu inteleg la ce stil v-ati oprit. Ce anume mobilier, ce forma are? Ce idee de amenajare doriti? Mediteranean, clasic , minimalist sau un romantic… sau, de ce nu, un mix din romantic si minimalist, ori un mix din clasic si minimalist. Ca orice inceput, trebuie sa aveti o idee! Cautati ceva ce se pliaza pe preferintele dvs. si va indrum cu placere. Mai cu seama ca se vede si gradina, e pacat sa nu creati ceva unitar, eventual cateva elemente de terasa se regasesc ca o continuitate a livingului.

arh. Madalina Radulescu
[email protected]

Un comentariu la „Ce culori de draperii sa aleg pentru draperiile unui living mare?

  1. Elena V.

    Combinatia de culori aleasa este delicata si ofera nota de familiar in interior. Daca spatiul este luminos, puteti alege draperii in nuanta de verde mar cu elemente decorative verde praz, pentru a adauga un plus de farmec interiorului. Bratarile de prindere a draperiilor ar putea fi negre sau wenge, asemeni mobilierului. Daca imi permiteti o sugestie pentru covor, cred ca s-ar potrivi perfect un covor modern, cu elemente decorative asemeni unor pietre late de rau, in tonuri de griuri, pe un fond kaki sau crem, asemeni nuantei perdelei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *