Ce culori sa aleg pentru peretii din living?

Buna ziua,

Am citit cu interes raspunsurile pe care le oferiti cititorilor site-ului dumneavoastra si sper ca ma veti ajuta si pe mine cu cateva idei. Am un living de 4,5 x 4 m cu o mobila maro inchis (corp mare de biblioteca pe un perete), canapele bej cu crem si parchet stejar inchis, ce culoare s-ar potrivi peretilor? Va multumesc!

Alina

2 comentarii la „Ce culori sa aleg pentru peretii din living?

 1. arh. Madalina Radulescu

  As dori sa va recomand mai multe tonuri de culoare…insa as vrea pe langa acest perete cu biblioteca sa mai aveti unul cu ceva tratament mai deosebit. Doar pe un perete…daca e posibil peretele imediat vizibil cand se intra in living.
  Pe acest perete poate fi montat un tapet alb cu insertii sidef argintiu sau auriu ( in functie de partile metalice ale mobilei)…si restul peretilor albi. Astfel veti oferi mai multa lumina incaperii.
  Peretii toti verde olive ( e un verde ceva mai stins pal) si doar pe acel perete sa apara din profile decorative de polistiren alb niste rame ca de tablou…iar in interior aplice.
  Sau toti peretii bej…iar acel perete de decor…sa aiba un tapet super accent de culare bordo. Apoi sa asezati tablouri cu rame bej. Si corpuri de iluminat cu lumina calda care sa arunce lumina peste tablouri. Sau spoturi halogen directionabile. Astfel creati contraste puternice.
  Ultima varianta e mai aprope de gustul meu…dar mie imi lac contrastele exagerate 🙂
  Dvs. alegeti ce considerati ca va poate oferi o stare de relaxare si confort.
  Cu drag,
  arh. Madalina Radulescu
  [email protected]

 2. carmen

  Am o camera de 4/4 fără fereastra lumina numai de la use peretii sunt albi o canapea rosie masa crem si scaune maro nu stiu ce sa fac cu pereti m-am gândit la un perete accentuat cu o culoare pare asa de rece camera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *