Ce culori sa aleg pentru un living cu mobila merano cu negru?

Intrebare:

Pentru un living cu mobila merano cu negru, un parchet wenge si un coltar verde praz cu crem, ce culoare as putea face peretii? Mi-ar placea si un tapet pe unul dintre ei… ce ar merge? Iar perdeaua si draperia cum ar trebui sa fie? Multumesc anticipat.

Raspuns:
Puteti incerca:
– fie combinatii de alb-negru (numai teme florale – as recomanda) si verdele pe care deja il aveti sa se mai regaseasca si-n micile decoaratii sau tablouri
– fie sa mai adaugati inca o culoare – portocaliu (daca sunteti tineri iar desing-ul de mobila este unul modern) fie pe auriu (daca interiorul dvs. are o prestanta, o linie spre clasic).

arh. Madalina Radulescu
rmadalina@gmail.com

1 Comment

  1. Ati putea alege pentru pereti vopsea alba si verde mar, doi cu doi pereti, alaturati sau opusi. In privinta perdelei ar fi bine sa fie alba, iar draperia o nuanta de verde intre verde praz si verde mar, sau verde praz(ca echilibru cromatic pentru coltar). Daca preferati sa evidentiati un perete, puteti aplica un sticker decorativ cu negru (este mai ieftin decat tapetul). Astfel veti echilibra nuantele si veti obtine un punct vizual de atractie in incapere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*