Coltare de bucatarie, modele din PAL economice

Coltarul de bucatarie este o piesa importanta, care optimizeaza foarte bine spatiul din bucatariile de dimensiuni reduse. Pentru a va bucura de prezenta tuturor membrilor familiei la masa, in special in apartamentele de bloc, va puteti orienta catre unul dintre numeroasele coltare de bucatarie. Daca  bucataria nu este tocmai spatioasa prin achizitionarea unui coltar veti beneficia de un spatiu de depozitare si de o canapea. Pentru ca in magazine exista numeroase tipuri si oferte, va vom usura incursiunea printre rafturi si va vom prezenta trei modele de coltare pentru bucatarie economice si practice confectionate din PAL, accesibile oricui.

Coltarul de bucatarie Alex, prezentat de reprezentantii magazinului Dedeman este un model modern si practic, este confectionat din PAL melaminat imbracat in material ecologic din imitatie de piele inaltimea este de 77 cm, lungimea piesei este de 170 iar latimea este de 140 cm.

Magazinul Tamos recomanda modelul economic Cleo 1, confectionat din PAL melaminat de culoarea ciresului. Modelul are adancime de 130 cm si lungime de 130 cm. Inaltimea este rezonabila de 90 de cm. Coltarul Cleo 1 se potriveste foarte bine in bucatariile traditionale si in bucatariile moderne. Tapiteria este confectionata din material textil in diferite nuante si culori.

Coltarele de bucatarie Mioara disponibile in magazinul Drimus sunt  modele economice, practice, de dimensiuni reduse care se incadreaza perfect in orice tip de bucatarie. Modelele sunt realizate din PAL iar tapiteria din material ecologic de foarte buna calitate. Coltarele Mioara au spatii generoase de depozitare sub sezutul banchetelor.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*