Comoda TV pentru living

Comda TV este  piesa de mobilier care are functie practica, aspect estetic si contribuie la realizarea mediului ambiant din interiorul livingului (sufrageriei). Acestea inlocuiesc cu succes piesele greoaie, clasice de mobilier care de cele mai multe ori creaza senzatie de prea plin si apasare.

Multe dintre comodele pentru televizor sunt create pentru a relaxa atmosfera. Sunt confectionate din materiale de foarte buna calitate cu finisaje exceptionale si au avantajul de a fi disponibile in numeroase tipuri, forme, culori si materiale.  Iata cateva modele de comode TV care se pot potrivi atat in livingurile moderne, cat si in cele urbane, moderne sau vintage.

Comoda TV VARDE este confectionata din sticla neagra, este modena si foarte bine realizata. Dimensiunile sunt generoase: latime de 110 cm, inaltime de 123 cm si grosime: 50 cm. Pe aceasta poate fi fixat un televizor de maxim 25 kg. Rafturile confectionate din sticla securizata, pot sustine numeroase lucruri. Are un design foarte modern care se potriveste in orice living indiferent de marimea acestuia.

comda tv varde din sticla neagra securizata

Comoda TV “Levantin”, este un model special confectionat din lemn masiv de stejar. Partea frontala este bogat ornamentata cu motive orientale deosebite. Este foarte bine compartimentata; dispune de cinci sertare de dimensiuni generoase si o nisa pentru echipamente TV. Decorul oriental al incaperii este desavarsit prin prezenta modelului “Levantin”  si a efectelor luminoase.

comoda-tv-levantin din lemn masiv de stejar

Comoda TV C118-2452 MOBILAMOB este un model urban, foarte modern care lumineaza intreaga incapere. Liniile drepte dublate de prezenta sticlei securizate si a ornamentelor discrete de pe fetele sertarelor, fac din acest model un accesoriu care transmit eleganta si discretie. Livingul este insufletit de comoda lunga de doi metri care poate suporta chiar si un televizor cu ecran foarte mare, astfel ca va puteti crea propriul cinematograf acasa.

comoda alba tv  sticla securizata

Un comentariu la „Comoda TV pentru living

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *