Corpuri de iluminat pentru dormitor, plafoniere, veioze

Dormitorul este unul dintre spatile intime, in care ne odihnim, ne punem gandurile in ordine si ne relaxam. De aceea toate piesele de mobilier si toate accesoriile care sunt adaugate in aceasta incapere trebuie alese cu grija pentru ca imbinate creaza starea de confort. Orice piesa din aceasta incapere reflecta stilul personal individual. Impreuna cu elementele decorative, sursele de lumina au impact puternic si influenteaza starea de bine si de relaxare.

Pentru ca in dormitor in afara de dormit si odihna mai desfasutam si activitati precum citirea unei carti sau studiul unei partituri o singura sursa de lumina nu este suficienta. Lumina din incapere trebuie sa fie adaptata pentru fiecare activitate. De aceea pe  langa plafoniere sau lustra este perfect ca in dormitor sa existe si aplice pentru perete, spoturi sau veioze.

Plafonierele pentru dormitor sunt corpuri de iluminat clasice, care pe langa scopul practic au si rol decorativ. De aceea este bine sa alegeti un model de plafoniera care sa se imbine perfect cu celelalte elemente din camera dar sa contina si ceva din stilul personal, astfel buna dispozitie va fi intotdeauna asigurata. Modele sunt numeroase, formele si culorile sunt foarte variate, important este cand alegeti plafoniera sa cautati ce vi se potriveste cel mai bine.

plafoniera pentru dormitor, corp iluminat

Veiozele, sunt o solutie perfecta pentru cei ce dorec sa se relaxeze seara impreuna cu o carte buna. Lumina emenata de veioze are impact foarte mare asupra starii spirituale a fiecarei persoane. Sunt piese de mici dimensiuni, foarte mobile si prin forma, culoare si finisaje pot fi elemente decorative foarte placute si foarte speciale. Putem alege modele orientale care imbina materiale neconventionale, modele moderne confectionate din materiale metalice sau de ce nu modelele clasice confectionate din sticla satinata.

veioza dormitor, corpuri iluminat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *