Corpuri de iluminat pentru gradina

Pentru a crea in gradina de vara o atmosfera placuta, relaxanta, sau moderna si energica putem sa ne ajutam de corpurile de iluminat. Cu ajutorul umbrelor si luminilor putem realiza decoruri impresionante, menite sa creeze confort si armonie. Putem alege din numeroasele tipuri de copruri de iluminat (aplice, ministalpi, lampadare, lampi solare, s.a) pe cele potrivite pentru gradina de vara!

Aplicele exterioare, sunt ideale pentru a evidentia elementele decorative din gradinta, se gasesc in numeroase forme si culori si tipuri de material. Functioneaza cu un bec cu lumina alba, calda sau fluorescanta, prietenos cu mediul inconjurator. Aplicele pentru exerior sunt prevazute cu sisteme de protectie impotriva apei si a prafului.

Ministalpii pentu exterior aduc atmosfera plina de romantism, din perioada interbelica in orice gradina, indiferent de dimensiunile ei. Ministalpii sunt confectionati din materiale de inox, alama, fier, sunt frumos decorati cu diferite motive si forme. Imbina perfect partile din sticla cu cele din metal. Produc lumina calda, placuta perfecta pentru a evidentia si infrumuseta elementele ce decoreaza gradina.

Lampadarele de exterior sunt romantice si atarg privirile. Pot lumina aleile din gradina sau spatiul destinant relaxarii. Trebuie sa evidentieze suprafelele aflate la nivelul picioarelor, sa arate clar treptele sau obstacolele. Este ideal ca luminile lampadarelor sa fie uniforme sa nu creeze contrast luminos – intunecat. Pot fi utilizate lampadare care funtioneaza cu lumina solare, economice si ecologice.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *