Culori si modele pentru usile de interior

Culori si Modele pentru Usile de Interior

Intrebare: Am nevoie de sfatul dvs. in legatura cu culoarea usilor pe care trebuie sa le achizitionez (usi de la baie si dormitor, care sunt una langa alta). Mentionez faptul ca am un apartament micut. Gresia de pe hol este crem deschis. In dormitor am parchet venghe (culoare calda, nu foarte inchisa), mobila din camera este cires, peretii din dormitor sunt albi, mai putin un perete care are tapet cu forme geometrice alb negru. Oscilez intre 2 culori pentru usi: stejar albit si venghe. Stejarul albit ar crea ideea de mai mult spatiu, dar nu stiu daca se mai potriveste cu dormitorul. Venghe desi este un maro mai cald s-ar putea sa inchida prea mult dormitorul. As dori sa stiu parerea dvs. Va multumesc!

Raspuns Va recomand… stejar sbiancato… Pinnum.

Intrebare: Am achizitionat parchet stejar deschis si acum nu stiu ce culoare sa aiba usile. Eu m-am gandit tot la varianta deschisa ca si parchetul, dar ma intreb daca nu va fi prea monoton. As vrea sa stiu daca pot sa pun usi tot culoare deschisa la parchet deschis sau va trebui sa iau usi mai inchise la culoare. Va multumesc anticipat!
Raspuns As recomanda sa achizitionati usile in aceeasi nuanta deschisa ca si parchetul . Monotonia nu va interveni datorita altor combinatii de forme si culori pe care le puteti face din tapete , culori de lavabile, corpuri de iluminat , din design, din mobilier si textile (draperii, perdele si covor ) si chiar din anumite elemente de arta, fie tablouri mici sau, de ce nu, sculpturi de dimensiuni mai mari pe care le veti achizitiona de-a lungul vietii din diversele locuri pe care le veti vizita. Trebuie, la amenajarea unei case, sa avem in vedere si acest aspect al achizitionarii obiectelor de arta ca si souvenir-uri si amplasarea lor in diverse puncte ale incaperilor, pentru a umaniza locul. O casa traieste prin culoare si luminozitate, prin forma si contraste, dar si prin amintirile pe care le poarta anumite obiecte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *