Culorile anului 2015

Culorile sunt un mod de exprimare, comunicare si relationare. Sunt coduri care dezvaluie natura fiecarei persoane. Cand vine vorba de casa, culorile exprima personalitatea proprietarilor si creaza atmosfera de relaxare si confort. Imbinarea culorilor au rol  important in creerea ambientrului din camin, sunt mai mult decat suprafete pictate.  Acestea arata emotiile, cultura, modul in care ne simtim si felul in care dorim sa fim perceputi. Culorile care decoreaza interiorul incaperilor au fost inca din perioadele vechi, importante pentru societatea umana.
Tendintele cu privire la aspectul interior al incaperilor sunt stabilite de specialisti in urma studiilor sociologice, psihologice si a preferintelor pentru anumite perioade de timp. Aceste aspecte sunt transpuse in culori.
Cand sunt alese culorile ce vor decora incaperile unei locuinte se tine seama de trend, personalitatea propietarilor dar si de tema camerei care este decorata.  Important este creerea starii de comfort in locuinta.
Pentru anul 2015 specialistii au decis ca tema principala viata cotidiana, energica si agitata. Perfecta pentru a exprima efervescenta zilnica este culoarea portocaliu cu influente cuprice. Incaperile decorate in nuante si tonuri de portocaliu de cupru, amintesc de rasaritul soarelui in diminetile calde de vara, de pasiunea ce se regaseste in fiecare din noi si de contimentele care ne fac viata mai delicioasa. Este o culoare ideala pentru familiile ce se bucura de viata.
Spiritul urban, poate fi obtinut anul acesta prin imbinarea nuantelor de gri si  albastru cu roz pudrat si pastelat. Spatiile mari, generoase, care sunt aparent urate pot fi repede infrumusetate  prin imbinarea culorilor inchise cu cele deschise. Aceste culori impaca personalitatea femeii moderne, urbane cu dinamismul barbatului activ, modern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *