Cum aleg culorile pentru bucatarie?

culori_pentru_bucatarieIntrebare:
Am ales in bucatarie o faianta gri inchis spre negru, mobila de bucatarie este maro inchis, blatul este un crem cu niste puncticele cu toate culorile, bucataria are deschidere la sufragerie si aceasta as dori sa o fac cu alb, negru si gri, deci parchetul trebuie sa fie acelasi ca si in bucatarie, dar nu stiu ce culoare ar merge, de aceea v-as ruga foarte mult sa ma ajutati. Sau poate ar fi mai bine sa schimb culoarea mobilei de bucatarie in negru? Va multumesc foarte mult.

Raspuns:

Este greu sa va dau un raspuns fara o imagine cu interiorul bucatariei, deoarece ati ales culori tari si indraznete. As incerca ceva pe argintiu.

arh. Madalina Radulescu
rmadalina@gmail.com

 

3 Comments

  1. ce culoare as putea sa aleg pt mobila de bucatarie a unui apartament daca faianta este maro cu crem. mentionez ca bucataria este mai mult lunga decat lata si mobila va fi pe un singur perete.

  2. Puteti alege mobila din doua culori, una dominanta, eventual maro deschis, cu elemente de accent fie vernil, fie verde mar, daca doriti sa adaugati o nuanta de contrast interiorului. In cazul in care preferati o cromatica echilibrata, puteti alege mobila capuccino uni, sau crem in combinatie cu alb, blatul poate fi maro inchis cu incastratii crem sau bej.

    • Bucataria mea este foarte mica si nu stiu daca e ok sa aleg doua culori sau una singura.Faianta este are 2 randuri crem deschis si un rand crem inchis…iar culorile la care ma gandeam sunt verde si capucino….sau… doar o singura culoare verde…care este varianta mai buna?Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*