Cum aleg culorile pentru living?

culori_pentru_living

Intrebare:
Apartamentul meu are parchet stejar (mai inchis), usi cires si pe hol, in bucatarie este gresie bej deschis, totul zugravit in alb. Holul cu usile… poate ma descurc:-) dar as avea nevoie de sfatul Dvs. in ceea ce priveste alegerea culorilor pentru open space (living si bucatarie). Multumesc!

Raspuns:

Greu de spus… repet, nu sunt retete…. alegerea culorilor intr-un spatiu interior nu este un pic de piper in sos!
Sunt mai multi factori care atrag o anumita culoare, de la preferinte personale pana la implicatiile psihologice ale acesteia. Insa va recomand ceva uni – un bej – si un accent pe unul din pereti cu un tapet – poate ceva bordo.

arh. Madalina Radulescu
[email protected]

Un comentariu la „Cum aleg culorile pentru living?

  1. Elena V.

    Pe langa nuantele existente in interior, ati putea opta pentru bucatarie la o mobila bej in combinatie cu verde praz; unul dintre pereti poate avea nuanta de verde praz pe langa ceilalti albi, iar corpul de iluminat poate avea combinatia de alb, verde praz si verde mar sau alb, verde mar si portocaliu; o planta verde de interior al completa ambianta bucatariei. Pentru living, puteti alege mobilier wenge sau wenge+crem; canapeaua ar putea fi alba sau neagra. Peretele din spatele canapelei ar putea fi verde praz, cu scopul de a evidentia elementul de mobilier, iar ceilalti albi sau tot verde praz un perete opus sau alaturat si ceilalti albi. Pentru covor va recomand un model modern gen shaggy(cu fire lungi) in care sa se regaseasca in mod realtiv egal nuantele: verde mar, verde praz, maro, alb coliliu(alb murdar) si negru sau maro foarte inchis. Cateva perne decorative in nuante de verde praz, verde iarba si crem asezate pe canapea ar fi de efect, iar pe peretele din spatele canapelei un tablou modern format din 3-5 elemente, cu rama subtire neagra ar completa designul. Daca nu va place verdele, puteti opta pentru tonuri cromatice de mov si lila sau tonuri cromatice crem si orange.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *