Cum pot sa repar daca am ales gresit culorile pentru bucatarie?

Intrebare:
Cred ca am facut o gresala in alegerea culorilor din bucatarie si hol (nu exista usa intre ele). Mai exact in bucatarie si hol am gresie wenge, lavabila e crem, faianta tot crem, usile wenge (respectiv patru usi: doua dau spre bai, una din hol spre camera, alta din bucatarie spre alta camera), geamurile si usa de la intrare nuc. Acum cand ma gandesc ca si mobila la bucatarie e maro inchis, parca e prea intunecat, intrucat geamul da spre nord si nu e foarte mare la o suprafata de 20 mp. Ce mai pot sa fac? Multumesc.

Raspuns:
Da asa e, e mult prea mult maro… As incerca un portocaliu lucios (mdf) sau o combinatie de bej lucios si bordo. Trebuie sa inviorati chiar, nu sa-l inchideti, cum bine v-ati dat seama!

arh. Madalina Radulescu
[email protected]

Un comentariu la „Cum pot sa repar daca am ales gresit culorile pentru bucatarie?

  1. Corina

    Cel mai la indemana si mai putin costisitor, ar fi sa aplicati o alta vopsea pe pereti; eventual combinatia intre vernil si alb. Puteti amplasa un covoras cu nota dominanta de vernil, combinat doar ca accent, foarte putin, cu alb si negru. Daca puteti, adaugati cateva elemente decorative specifice bucatariei in nuante de vernil, verde mar sau combinatie cu verde mar, bej si alb, care vor amplifica nota cromatica a interiorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *