cum sa mobilez un hol mare dreptunghiular cu 6 usi

Intrebare:Am un hol mare dreptunghiular cu 6 usi, si nu am nici o idee cum as putea sa-l mobilez. Partea dificila este ca usile toate se deschid in interiorul holului. Va rog sa-mi dati macar o idee de ce fel de mobila   as putea sa asez in aceasta incapere. Va multumesc frumos!

Raspuns
In afara de spatiile goale de dintre usi, chiar nu va ramnane decat maxim spatiul de deasupra usilor, care dupa mine ar   suporta doar niste polite pentru carti..

1 Comment

  1. Deoarece este vorba despre un hol, ar fi bine sa identificati spatiul in care se poate monta un cuier aplicat pe perete. Pe laterale puteti amplasa oglinzi inguste, insa pe toata inaltimea cuierului, astfel incat sa fie utile. Pentru pantofar puteti alege un model ingust, desfasurat pe verticala, chiar daca va trebui sa-l realizati pe comanda, cu 3-5 etaje cu usi care se rabateaza oblic. Daca doriti, deasupra cuierului puteti monta etajere dispuse asimetric (mai inalte/joase; mai lungi/scurte) pe care puteti amplasa umbrele, palarii, etc. Dispunerea asimetrica a politelor va conferi interiorului un design modern printr-o imagine vizuala placuta si va „rupe” monotonia generata de dispunerea usilor pe verticala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*