De ce ne place mestereala

Buna ziua! As vrea sa va supun atentiei un subiect zic eu interesant. Iata despre ce e vorba. Poate ca uneori actionam si gandim intr-un fel dar simtim ca altceva ne poarta spre acel indemn. O pasiune! As vrea sa va intreb un lucru? Cum ne dam seama ca ne place sau nu mestereala? Pai haideti sa vedem cateva indicii in aceasta directie.

Un exemplu. Sunteti pusi in situatia de a cumpara un raft. Parca ar fi testul cu copacul din psihologie 🙂 . OK. Sunteti la magazin si sotia v-a trimis sa cumparati un raft pentru camera. In el vreti sa depozitati lucruri de folosinta uzuala. Va indreptati spre raionul cu pricina si incepeti sa vedeti mai multe modele. Unele mai moderniste, unele mai clasiciste. Unele mai tineresti, altele mai antichizate.

Deodata, vedeti un raft de lemn, cu stalpi drepti si rafturile din stinghii paralele. Va opriti la el si va dati seama ca se poate monta acasa foarte usor. Observati ca nu are usi si in el puteti pune de la carti pana la unelte si surubelnita. Asta e alegerea! Ajungeti acasa cu produsul. Sotia se uita la el, il roteste, il verifica, zice, hmmm, ooo…k. E bun si asta. Dar alte modele nu mai aveau? Parca ar fi un raft de atelier!

Aici am vrut sa va aduc. Daca observati ca in casa dumneavoastra predomina stilul „atelier” atunci e clar. Va place mestereala si va plac  amenajarile interioare  . Si sa va spun un lucru. E foarte bine. Daca incercati sa va schimbati nu veti reusi. Asta e. N-aveti ce face. O zi placuta si spor la treaba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *