Decorarea livingului, canapele din piele naturala

Pentru ca livingul este un spatiu in care va petreceti foarte mult timp, alaturi de familie, prieteni si invitati acesta trebuie decorat astfel incat aerul emanat sa fie relaxant si placut. Daca aveti un living spatios, de dimensiuni mari puteti adauga o multime de piese de mobilier. Trebuie sa pastrati insa atmosfera aerisita, de aceea este bine sa plasati fotoliile si restul pieselor cat mai simetric. Cum pielea naturala a fost din cele mai vechi timpuri, un simbol care a oferit stare de confort si de bine puteti opta pentru o canapea confectionata din acest material. Iata cateva modele de canapele confectionate din piele naturala in jurul carora va puteti crea atmosfera calda, relaxanta si luxoasa:

 
Canapeaua din piele naturala Chealsea distribuita de Mobiladomnel, este un model clasic si elegant, care nu are varsta si va fi intotdeauna de actualitate. Aceasta ofera livingului un aer modern si proaspat. Specialistii spun ca modelul din piele naturala Chealsea se integreaza cu usurinta in locuntele clasice dar si in cele moderne. Acesta creaza aspectul livingului specataculos, iar culorile puse la dispozitite de producatori sunt cu adevarat electrizante. Gama de culori este variata de la diferitele nuante de maro, la negru casic sau rosu patrunzator.

 
Si modelul Model 2991, distibuit de Mobiladomnel, este un model modern compatibil cu orice tip de living. Specialistii il recomanda oamenilor rafinati, care isi doresc un  living amenajat cu bun gust. Dimensiunile sunt generoase si au un design deosebit, iar cusaturile bine stilizate ofera  rezistenta indelungata. Capeaua Model 2991 este revolutionara  si desavarsesc decorurile moderne, contemporane si relaxante.

 
Tot specialistii de la Mobiladomnel,  recomanda modelul de canapea cu doua locuri Md. 2727C. Moderna cu linii rafinata este potrivita oricarui ambient. Culoriele pot fi alese in functie de celelalte elemente care decoreaza livingul si variaza de la bej si crem deschis pana la visiniu, maro si negru patrunzator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *