Living mov decorat cu brad de Craciun cu globuri violet si lila

Decoratiuni pentru Craciun – 25 de imagini cu idei pentru amenajarea si decorarea casei

Idee de decorare a exteriorului casei cu globuri pentru CraciunMai avem foarte putin si intram in luna cadourilor. Ce mai, deja de pe la jumatatea lunii noiembrie , marile lanturi de magazine si-au pregatit rafturile si ne imbie cu decoratiuni extrem de tentante pentru Craciun – globuri stralucitoare, inslalatii de brad sofisticate, ghirlande, beteala, coronite de Craciun … pe toate le-ai cumpara, asa sunt de frumoase. Decoratiunile pentru Craciun si mai ales decorarea casei pentru aceasta sarbatoare importanta a devenit un eveniment major pentru multe familii, chiar si la noi in Romania. Alegerea instalatiei pentru brad, sau a perdelelor luminoase din leduri dar si a decoratiunilor pentru brad atat pentru interior dar si pentru curte necesita timp, bani, documentare prealabila, ceea ce nu este usor.

Cu toate acestea, consider ca decoratiunile ne ajuta sa avem parte de sarbatori pe care nu le vom uita niciodata. Craciunul este un moment magic care ne indeamna pe toti sa fim mai buni cu cei de langa noi si parca toate decoratiunile acestea luminoase imprastie magie peste tot incepand cu sufletele noastre , trecand prin casa noastra si ajungand si dincolo de zidurile acesteia, in curtile noastre.

Craciunul este o sarbatoare ce trebuie petrecuta in sanul familiei iar la alegerea temei, la procesul decorativ si creational ar trebui angrenata intreaga familie. Incepeti cu inceputul si alegeti un brad. Unul natural sau daca sunteti ecologisti unul artificial – modele care se afla in magazine la vanzare sunt atat de frumoase incat nici nu ai zice ca nu sunt brazi adevarati.

Daca sunteti adeptii unui Craciun clasic, atunci alegeti o tema traditionala. Ramaneti fideli acestei teme si imbunatatiti-o de la an la an cu noi decoratiuni si accesorii si va garantez ca in scurt timp veti obtine decoruri de invidiat. Atunci cand vreti sa decorati diverse camere din casa precum bucatarie, camera copilului, living sau chiar curte concetrati-va pe tema aleasa si nu va abateti de la ea.

Puteti sa alegeti dintr-o varietate de teme precum: un Craciun alb, un Craciun rustic, un Craciun clasic, unul gourmet, unul Disney, un Craciun modern si orice alta tema care va trece prin minte

Special pentru a va inspira, am selectat o colectie de imagini cu diferite aranjamente pentru casa special realizate pentru aceasta sarbatoare de iarna. Deja mai este putin si vine Mos Craciun, deci ar cam trebui sa va ganditi serios la acest aspect.

Vizionare placuta!

Sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *