Del Sole, Ansamblul Rezidential de la malul marii

Del Sole, Ansamblul rezidential de la malul marii

Ansamblul rezidential Del Sole este unul dintre cele mai compromitatoare proiecte imobiliare dezvoltate momentan la malul Marii Negre. Acesta ofera confort sporit in locuinte spatioase intr-o zona neaglomerata.

Proiectul este dezvoltat pe o suprafata construita de aproximativ 60.000 de metri patrati, iar suprafata de teren aferenta locuintelor va insuma cca. 200.000 metri patrati. Proiectul prevede constructia a 400 de locuinte de tipul P+1, cu suprafete cuprinse intre 130 – 180 de metri patrati, si terenuri aferente fiecarei locuinte de 300-500 de metri patrati.

Ansamblu rezidential de la Malul Marii propune sapte tipuri de locuinte, gandite pentru a gazdui familii formate din patru membrii, arhitectura acestora este gandita sa multumeasca atat persoanele conservatoare cat si pe cele cu viziuni moderniste. Compartimentarea locuintelor este foarte bine gandita astfel incat sa ofere intimitate oricarui membru din familie, dar si spatii comune generoase. Finisajele interioare ale locuintelor sunt de cea mai buna calitate, amorse si tencuieli exterioare Cersit, tamplarie PVC Rehau sau Veka si obiete de iluminat Gewiss.

Printre avantajele oferite de ansamblul rezidential Del Sole se numara: conexiune la retelele de alimentare cu energie electrica, apa potabila, canalizare, gaze, iluminat stradal. Pentru doritori exista posibilitatea se conectare la serviciile companiilor de telefonie fixa, internet si cablu TV. De asemenea anamblul are in apropiere spital, spatii comerciale, scoali, institutii bancare. Locuitorii ansamblului rezidential vor beneficia si de parcare proprie si paza asigurata 24 de ore, sapte zile pe saptamana, acestia au in apropriere si acces la diferite mijloace de transport in comun. Pentru amatorii de sport, in aproprierea ansamblului sunt amenajate, si sali de fitness, centru SPA, teren de tenis, sala de fotbal si locuri de joaca pentru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *