Doua modele de aparate de aer conditionat performante si economice

Aparatele de are conditionat au devenit necesitate in numeroase zone ale tarii, deoarece pe timpul verii temperaturile ajung cu usutinta la 35-40 de grade celsius. La acestea de cele mai multe ori se aduga si umiditatea excesiva care accentueaza disconfortul termic. In astfel de zile aparatul de aer conditionat pastreaza o temperatura optima in locuinta. Iata cateva modele economice de aparate de aer contitionat, care sa pastreze aerul proaspat si placut in incaperi.

Modelele cu consum redus de energie sunt mai prietenoase cu mediul si nu cresc foarte tare facturile la electricitate.

Aparatul de aer conditionat Samsung AR09HSSFAWKNEU, este un model economic incadrat in clasa de consum de energie A+++. Este dotat cu tehnologie de ultima generatie si are capacitatea de a face aerul sa circule rapid  pe o arie mare a locuintei. Eficienta energetica este ridicata. Este dotat cu numeroase filtre care curata praful si agentii alergeni din incapere. Dispune de mai multe trepte de functionare si racire, are modul de racire rapida, racire lenta si modul silentios de functionare pe durata noptii. Si functiile de incalzire sunt practice si eficiente. Designul este modern, discret, atragator. Producatorii s-au asigurat ca accesoriile si filtrele pot fi usor curatate si inlocuite.

Modelul de aparat de aer conditionat Daikin Emura, are eficienta de racire mare si consum de energie mic. Este incadrat in clasa  A+++ de consum de energie. Este proiectat pentru a satisface cei mai exigenti clienti, de aceea se remarca prin design ultra modren si tehnologie te top. Este prevazut cu senzori de detectare a persoanelor din incapere si impiedica fluxul de aer sa ajunga direct pe acestea. Poate fi setat si pornit direct de pe telefonul mobil, datorita sitemului Wi-Fi incorporat, astfel ca aveti control complet asupra lui indiferent de locul in cara va aflati. Are modul de racire rapida, soft si modul de functionate pe durata noptii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *