Etajere si Rafturi Decorative de Perete

Amenajarea de mici colturi decorative cu rafturi sau etajere pe care sa asezam o vaza, un ghiveci de flori sau cateva carti este o idee excelenta pentru a iesi din monotonie. Si cel mai bine este sa ne facem planul si sa incercam singuri sa le amenajam. Astfel, ne putem etala imaginatia si creativitatea in alegerea celor mai originale forme si culori. In magazinele si atelierele de mobila vom gasi toate materialele necesare: placi de PAL sau MDF, sisteme de prindere, suruburi si unelte si uneori chiar si  sfaturi practice  de la specialisti.  

Va prezentam cateva idei originale de amenajare a etajerelor si rafturilor decorative pentru hol,  dormitor  ,  living sau sufragerie  .

Etajere de perete sub forma de casuta Iata ceva potrivit pentru  camera copiilor  sau pentru casa de la munte sau de la tara: etajere din PAL sustinute de cativa stalpisori sculptati din lemn. Originalitatea consta in asezarea a doua bucati de PAL sub forma de acoperis, ceea ce transforma micul nostru ansamblu in imaginea unei casute.

Rafturi decorative cu crengi de copac Intr-un spatiu mai generos, de exemplu pe  hol  , putem amenaja cateva rafturi mai mari. Ce transforma aceste rafturi simple din lemn intr-o piesa de mobilier inconfundabila? Sustinerea pe trei crengi de copac, din aceeasi esenta ca si  lemnul  rafturilor.

Etajere si rafturi decorative pentru hol Pe aceste rafturi deosebite putem tine carti, vaze cu flori sau alte obiecte de  decoratiuni interioare  . Acest spatiu poate deveni coltul verde al casei sau incaperii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *