Exista calorifere care se pot prinde de pardoseala?

Intrebare:
Pe mine m-ar interesa daca exista calorifere care se pot prinde de pardoseala, nu de un perete vertical. Ca sa fiu mai exacta,  casa  mea are multe geamuri, iar acestea sunt de sus pana jos, unele dintre ele nu se deschid. In fata acelor geamuri care nu se deschid as vrea sa plasez un calorifer. Am cautat pe internet dar nu am gãsit nicaieri astfel de  calorifere  cu picioruse cu instalatia de intrat-iesit apa sub ele. Sper ca am fost destul de explicita.

 

Raspuns:

Exista suport de podea pentru radiatore clasice si exista si convectoare tip banca ce se pot aseza pe pardoseala. Va recomand sa intrebati un specialist de la fabrica producatoare de radiatoare. Deasemenea, sa aveti in vedere puterea calorica a acestora.
In plus, sa aveti in vedere imaginea rezultata din exterior, in fatada, in cazul in care geamul pe zona aferenta radiatorului nu are alta culoare sau mat. Daca se vade urat, geamul fiind clar in zona radiatorului, poate va ganditi sa montati radiatoare de tip Maior (inalte sau de tip panou ) pe peretii laterali perpendiculari pe vitraj.

arh. Madalina Radulescu
[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *