Fantana arteziana, decorul feng shui din gradina

O fantana arteziana va aduce sigur un look feng shui, oriental si relaxant in orice gradina. Amatorii de obiecte, bine facute, in casa se pot incumeta sa isi amenajeze singuri din materiale naturale aceste fantani arteziene. Acestia trebuie sa stie ca astfel pot reduce pana la zero consumul de energie electrica si ca costurile pentru amenajarea fantanii sunt proportionale cu dimensiunile.

Pentu cei ce doresc sa se bucure de o astfel de constructie, dar nu stiu cum sa o realizeze, magazinele le pun la dispozitie numeroase astfel de dispozitive realizate din piatra naturala, rasini sau polirasini. Fanatanile arteziene de gradina pot fi luminate pentru a desavarsi atmosfera de liniste.

Fantana DECOR MZ08359AB, disponibila in magazinul Dedeman, este confectinata din polirasina de culoare gri, placuta la atingere. Impreuna cu dispozitivul pentru decor, vine si pompa de reciclare a apei, si suportul luminos format din patru becuri halogen de 5W.

fantana decor dedeman

Un mod placut de revitalizare a energiei din gradina este prin montarea modelului de fanatana arteziana Scoica mica, distribuit de Ornament. Aceasta piesa centrala este robusta, confectionata din MarmoTek, de culoare alb antic, este rezistenta la inghet-dezghet. Dispune de finisaje speciale efectuate manual. Pentru functionare optima nu necesita conectare al apa curenta.

Fantana arteziana Scoica

Daca aceste fantani nu se potrivesc in gradina dumneavoastra, producatorii pot amenaja la comanda, in functie de gustul si stilul fiecaruia numeroase modele care sa se integreze perfect in decor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*