Gresie si faianta imprimata digital pentru bucatarii si bai spectaculoase

Cu timpul, designerii incearcă să găsească noi și noi modele pentru amenajarea băilor, fără a se pierde insă și clasicul. Noul trend vine cu plăci ceramice imprimate digital. Pentru cei care optează pentru băi moderne, high-tech, pot folosi o faianță imprimată, fie cu un mesaj, fie cu o imagine, una care poate fi chiar și din viața lor. Tehnologia de azi rezolvă mai toate dorințele clienților. Dar ce reprezintă faianța digitală până la urmă? Ei bine, vorbim despre un print digital, ce este realizat pe forex, adică un material PVC rigid, dar având aceleași aspecte ca și plăcile de ceramică.

O astfel de placă poate fi personalizată cu imaginea dorită de client sau clientul iși poate găsi, din gama bogată de modele, cea care-l incântă și se potrivește stilului băii; este ușor de tăiat cu ajutorul unui cutter in funcție de dimensiunea necesară; montajul este ușor, in maxim 3 ore se poate instala folosind silicon sanitar sau scotch dublu adeziv.
Noi vorbim in acest articol despre amenajarea băii cu astfel de plăci digitale, dar ele pot fi folosite și-n alte spații din casă, cum ar fi bucătăria, un hol, o parte din birou etc.

Ca idee, plăcile de ceramică digitale pot fi montate și peste cele deja existente, contând doar ca acestea să fie curate.
Ca și intreținere, plăcile digitale vor fi șterse cu o cârpă uscată sau umedă, iar la folosirea unor soluții de curățenie, trebuie să fiți atent să nu conțină acetonă, diluant etc.

Foarte solicitate sunt portretele/autoportretele, dar și peisajele. Intr-o baie pe albastru merge perfect imaginea unui acvariu, spre exemplu,așa cum intr-o baie doar pe alb se potrivește orice imagine dorită: chipul unui om, fie colorat, fie pe alb și negru, un piesaj de munte sau mare, unde există și apă.

Prețurile sunt făcute in funcție de mărimea și dificultatea desenelor,pornind de la 10 euro și ajungând și la 1.000 de euro.
Imaginile sunt numeroase și aveți de unde alege, așa cum precizam la inceputul articolului,ținând cont de stilul băii, dar și gustul estetic al vostru. Să nu uitați că firmele specializate in faianță și gresie digitale vă pot ajuta și imprima pe plăci și momente din viața voastră, chipurile celor dragi etc. Adică, la final, veți avea o baie personalizată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *