Idei de birouri pentru camera de studiu a copilului scolar

Pentru ca inceputul noului an scolar se apropie cu pasi rapizi, este bine sa  pregatim din timp camera de studiu a copilului scolar, pentru ca procesul de invatare sa se desfasoare in cele mai bune si placute conditii. Piesa cheie din zona de studiu este biroul, care trebuie bine pozitionat pentru ca scolarul sa beneficieze de cat mai multa lumina naturala. Biroul trebuie sa fie ales in functie de dimensiunea camerei, sa fie bine compartimentat si sa aiba culori adecvate. Aceasta piesa trebuie sa fie in armonie cu celelalte elemente din incapere.

In magazinul Vreaumobila sunt numeroase modele de birouri de buna calitate, bine finisate si bine compartimentate, perfecte pentru a depozita si organiza materialele didactice necesare.

Modelul Stigma este o alegere ideala pentru incaperile de dimensiuni reduse, pentru ca este compact si foarte bine compartimentat. Este spatios, are numeroase rafturi, are compartiment pentru depozitarea unui PC sau a unui notebook, are raft special pentru tastura. Este confectionat din PAL melaminat cu canturi ABS bine finisate si are culoarea deschisa a fagului care creaza senzatia de spatiu in incapere. Lungimea este de 140 cm, inaltimea de 75 cm iar adancimea de 60 cm.

Specialistii magazinului recomanda si modelul Glide, la fel de bine compartimentat si de compact. Datorita finisajelor de calitate ofera un mediu placut in zona de studiu. Cele patru sertare de dimensiuni generoase cu finisaje moderne, ofera spatiu suficient pentru depozitarea materialelor didactice. Culoarea poate fi aleasa dintr-o gama variata, lungime de 140 cm asigura spatiu suficient pentru desfasurare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *