Idei pentru depozitarea lucrurilor mai putin folosite din bucatarie

Chiar daca ne place sa recunoastem sau nu, in timp achizitionam numeroase obiecte mai dragute sau mai utile, pe care nu le utilizm foarte des. Pana aici nimic nu este rau sau neplacut, dar cand observam ca bucataria a inceput sa se supraglomereze si accesoriile noastre au devenit inestetice, realizam ca a venit timpul sa le gasim un loc special pentru depozitare.  Iata cateva idei de optimizare a spatiilor de depozitare.

Etajerele sunt ideale pentru persoanele care doresc sa aiba la indemana toate accesoriile si ustensilele. Au avantajul ca se pot monta usor, nu ocupa spatiu si pot fi aranjate in diferite moduri la diferite inaltimi. In functie de stilul pieselor de mobilier din bucatarie se poate opta pentru etajere confectionate din lemn natural, vopsit sau lacuit in diferite nuante si culori. Acest tip de etajere aduc din farmecul britanic in bucataria dumneavoastra! Doamnele care doresc sa aduca un aer modern in bucatarie pot alege din numeroasele tipuri de etajere din metal.

Cutiile pentru depozitare sunt o alta solutie ideala. Pot fi usor asezate deasupra pieselor de mobilier, sau deasupra frigiderului, sub coltarul din bucatarie, pe cuptorul cu micorunde sau pe pervazul de la fereastra. Cel mai mare avantaj este varietatea: se pot gasi cutii confectionate din rachita, ratan, plastic, material textil sau metal, in numeroase forme si dimensiuni. Puteti opta pentru cutii pentru a depozita fructele si legumele, astfel sunt permanet sub ochii dumneavoastra, la indemana.

O alta optiune pentru depozitare, sunt cuferele. Sunt piese senzationale, care au folosite si de bunica si de strabunica, pot fi utilizate odata pentru depozitarea numeroaselor lucruri marunte dar pot fi usor folosite pe post de canapea, sau scaun. Cuferele sunt confectionate din materiale naturale care aduc un aer cald si primitor in incapere. Modelele traditionale, pictate manual sunt adevarate opere de arta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *