Incaperi decorate eco-friendly

Anul 2015 se anunta a fi un an in care produsele confectionate din materiale eco vor fi foarte cautate. Se pare ca principala culoare ce ne va decora incaperile va fi verde.  Vor fi apreciate spatiile cu ferestre mari, luminate natural, care sa emane confort si relaxare. Foarte importante vor fi finisajele si piesele de mobilier eco care vor decora incaperea.
Piesele de mobilier  ce pot fi folosite intr-o incapere ECO trebuie sa fie confectionate din lemn. Este recomandat lemnul de pin, rezistent pentru scaune, mese si unitati de relaxare. Pentru a se crea sentimentul de siguranta si relaxare piesele trebuie sa aiba o estetica minimalista, eleganta, simpla. Si piesel din lemn de ratan sau bambus vor fi foarte apreciate. Mobila de lemn impletit se incadreaza perfect in camerele decorate in stil oriental.  Piesele confectionate din ratan  sunt usoare, pot fi mutate foarte repede.
In astfel de incaperi se vor potrivi perfect accesoriile create din lemn exotic. Vor putea fi adaugate lampadare, tavite, cosulete, rame pentru fotografii confectionate din lemn de bambus sau rachita impeltita. Aceste piese au aspect placut, sunt foarte utile si sunt eco.
Alte accesorii care vor spori confortul sunt covoarele. Acesta s-au bucurat intotdeauna de popularitate. Covoarele trebuie sa fie confectionate din materiale naturale, precum lana, par de cal, bumbac, in,  matase, s.a. Covoarele si carpetele confectionate din materiale eco au o durata de viata lunga, sunt usor de curatat si ofera personalitate incaperilor pe care le decoreaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *