izolatie mansarda cu vata

La o mansarda cu tavan drept la care avem intre capriori o izolatie cu vata de 14cm si peste o alta izolatie cu vata de 10cm urmata de folia anti condens pot sa mai pun o izolatie de vata de 14cm peste profilele de regips acolo unde tavanul este drept si sa inchid cu placa de rigips?

2 comentarii la „izolatie mansarda cu vata

 1. admin Autor articol

  Trebuie gaurita din loc in loc folia de anticondens existenta dupa care se poate aplica noul strat termoizolant din polistiren de 10 cm (lipit cu spuma intre placi pentru etansare) sau vata minerala. Sfatul nostru este ca vata sa fie presatat foarte bine, in 14 cm de vata posibil cu presare cu tot sa va intre o cantitate dubla de vata. Peste noul strat termoizolant se va aplica folie anticondens si apoi rigips

  1. Iulian

   Cred ca nu am explicat ceva bine … acoperisul mansardei este inclinat si izolat dupa cum am descris in primul post. Pentru ca tavanul nu urmareste panta acoperisul ci vine instalat pe cea mai mare portiune drept ramane un spatiu relativ mare (un fel de pod de 2 m inaltime) intre izolatia acoperisului la nivelul capriorilor si profilul pentru regips. Prin urmare as fi vrut sa mai asez un rand de vata de 14cm deasupra profilelor de regips si dedesubt sa inchid cu placa de regips.

   Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *