Masa din bucatarie, piesa centrala de organizare a incaperii

Chiar daca oamenii moderni nu mai pun accent foarte mare pe gatitul acasa, bucataria ramane centrul unui camin. Bucataria inca este considerata vatra casei, principalul loc de intalnire a familiei. In functie de necesitatea fiecarei familii, bucataria inchisa sau deschisa poate fi organizate in mai multe feluri. Inainte de a incepe procesul de amenajare trebuie sa se tina seama de fiecare zona functionala: zona de depozitare pentru alimente, zona de pregatire a mancarii, spalatorul, zona de depozitare a gunoiului, blatul de lucru, plita de gatit, masa pentru servit.

Masa a fost si continua sa fie una din piesele principale  in jurul careia se organizeaza intreaga bucatarie. Este un element decorativ cu rol multiplu. In functie de necesitati si personalitate se poate opta pentru o masa de forma rotunda, dreptunghiulara, patrata; extensibila sau fixa, cu blat din lemn sau din sticla.

Masa de bucatarie Country, propusa de Mobexpert este moderna si practica. Modelul este destinat spatiilor mici si creaza o atmosfera primitoare si calda in jurul ei. Este confectionata din lemnul tare al arborelui de cauciuc, care este usor de modelat si rezistent la uzura. Blatul are margini rezistente din lemn iar suprafata centrala este placata cu faianta termorezistenta. Producatori recomanda intretinerea piesei prin curatare cu carpa moale, fara a se utiliza detergenti sau substante corozive.

Modelul de masa pentru bucatarie Serena recomandat de Dedeman este placut si cald. Este confectionat din materiale naturale care accenturaza atmosfera prietenoasa si relaxanta din bucatarie. Materialele sunt de buna calitate, PAL melaminat de 18 mm grosime cu cant ABS bine finisat. Designul este bland, placut, liniile drepte accentueaza functia practica. Se poate extinde cu usurinta pana la 157cm, si astfel pot servi masa lejer opt membrii ai familiei.

Masa cu blat din sticla disponibila in magazinul Emag, este robusta si moderna. In forma compacta masa are lungime de 110 cm si 70 cm latime, deci se potriveste si in bucatariile cu dimensiuni reduse. Finisajele modelului sunt exceptionale, picioarele din metal sunt vopsite in camp electrostatic in culoarea gri iar blatul din sticla este negru lucios.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*