Masute de cafea pentru gradina, imagini

Masuta pentru cafea este un element foarte important cu dublu rol. Decorul din gradina poate fi mult imbunatatit prin alegera unei masute de cafea cochete si elegante. In jurul acesteia ne strangem familia si prietenii in diminetile sau in  serile calde de vara, si ne povestim cele mai proaspete intamplari.

Modelele si tipurile de masute sunt numeroase, de la elgantele masute pentru cafea patrate sau dreptunghiulare din lemn masiv pana la orientalele masute pentru cafea rotunde sau ovale confectionate din ratan sau bambus. Culorile naturale ale lemnului le fac accesorii usor de adaugat in orice terasa.  Iata cateva imagini cu masute pentru cafea care pot crea un mediu relaxant si placut in gradina.

Masuta de cafea Rose este un model vintage, romantic  care aduce atmosfera relaxanta si proaspata in gradina. Este confectionata din lemn natural frumos imbinat cu elementele din metal. Imprimeul floral improspateaza fiecare dimineata.

masuta cafea rose

Masa de cafea Zambila de apa este un model ce aduce savoarea orientala in gradina. Este confectionata din materiale naturale. Lemnul zambilei de apa se intrepatrunde perfect cu cel de accacia si astfel este creata o masa de cafea asemeni unei piese de arta. Prin acest model aduceti o particica din prospetimea padurilor Indoneziene in gradina dumneavoastra.

masa-cafea-zambila-de-apa

Nici producatorii autohtonii nu se lasa mai prejos si recomanda modelul de masa de cafea GONDOLA.  Este un model clasic plin de eleganta, confectionat din lemn tare de mesteacan. Culoarea maro, finisajele de mare finete si detaliile placute ne amintesc de luxul intalnit in gradinile Regelui Soare.

masuta de cafea gondola

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*