Mobila de dormitor la comanda

Mobila de dormitor la comanda

Poate nu suntem primii care am cautat o mobila de dormitor si nu am reusit sa gasim ceva potrivit pentru dimensiunile dorite. Dar nu trebuie sa renuntam. Exista o solutie! Mobila la comanda pentru dormitor. 

Mai intai de toate trebuie sa masuram foarte exact dormitorul. Acest lucru ne va ajuta pe noi si pe echipa care va realiza si monta mobila. Un mic detaliu care poate rezolva multe probleme: trebuie masurate dimensiunile atat la baza camerei – la nivelul podelei cat si la mijloc si la tavan. De multe ori, la podea dimensiunea difera fata de cea de la inaltime. Mentionam acest lucru pentru ca, de exemplu, latimea unui dulap va fi maxim egala cu minimul dintre cele trei masuratori.

OK. Sa mergem mai departe. Dupa ce avem masuratorile facute urmeaza sa decidem impreuna cu firma de mobila la comanda ce piese de mobilier ne dorim. In principiu, pentru dormitoarele de tineret avem nevoie de mobila pentru dormit – patul , dulap, noptiere si optional o masa de lucru. Daca dormitorul este si camera de studiu vom avea in vedere si un raft de carti.

Urmeaza sa ne decidem aupra culorii. Daca mobila este din PAL sau MDF acest lucru nu este greu de realizat. Melamina acopera un strat de hartie impregnata care poate lua aspectul lemnului „natur” sau „culori uni” simple: rosu, alb, galben si multe altele. Vom asorta culoarea mobilei cu culoarea zugravelei sau a parchetului .

Acestea fiind realizate urmeaza plasarea comenzii si apoi asteptam una sau doua saptamani. In final, firmele de mobila la comanda asigura in general si transportul si montajul. Ele detin personal calificat in acest scop si au de asemenea si uneltele necesare pentru montaj.

In cazul in care alegeti aceasta varianta de mobilare, va dorim spor la treaba si cat mai multe idei si solutii de amenajare a dormitorului si a locuintei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *