Mobila pentru hol, trei modele de cuiere economice

Cuierele sunt printre accesoriile nelipsite dintr-o locuinta. Pentru ca sunt piese de mobilier ce trebuie amplasate in hol, cat mai aproape de usa, este bine ca modelul ales sa fie practic, de dimensiuni reduse si placut ochiului. Si pentru ca acest element nu trebuie sa lipseasca din nicio locuinta va prezentam trei modele de cuiere economice, accesibile oricaui buzunar.

Din  magazinul Dedeman, poate fi achizitionat modelul de cuier Ravenna Sonoma, confectionat din PAL melaminat. Este un model practic ce incape cu usutinta in orice hol de apartament. Este format din doua parti: parte superioara suspendata prevazuta cu oglinda si sase carlige in care se pot agata accesoriile vestimentare si partea inferioara care are latime de 100 cm, este inchisa si serveste depozitarii pantofilor. Culoarea de stejar sonoma, este placuta si se potriveste bine in spatiile de dimensiuni reduse.

In magazinele IKEA puteti gasi un model clasic, de cuier portabil. Cuierul PORTIS, nu este doar ieftin si practic, dar aduce atmosfera romantica, vintage in locuinta. Este confectioanat din otel rezistent, tratat cu substante anticorozive,  are o inaltime de 191 cm si se intretine usor prin curatare cu carpa umeda. Modelul Portis poarta marca celebrului designer Jon Karlsson.

Si cuierul EMA, disponibil in magazinul Tamos este unul dintre modelele accesibile practice si placute. Este confectionat din PAL melaminat, finisat cu cant ABS de 0.4mm. Are o lungime de 100 cm si o inaltime de 200 cm. Este alcatuita din doua corpuri, unul suspendat cu oglinda mare si carlige si unul inferior inchis, special conceput pentru a depozita incaltamintea. Magazinul ofera o garantie de 24 de luni, pentru acest cuier.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*