Modele de balustrade din fier forjat pentru scari de interior

Fierul forjat se foloseste pentru realizarea multor elemente de decoratiuni interioare. Pentru scarile interioare , fierul forjat este foarte utilizat la balustrade, in combinatie cu lemnul. In cele ce urmeaza, va prezentam trei modele de balustrade din fier forjat.

Iata in imagine un hol elegant, modern mobilat si amenajat. Scara interioara confera rafinament si stil prin modelul clasic, cu decoratiuni din fier forjat si partea superioara din lemn.

Hol amenajat modern cu scara interioara
Poze amenajari interioare – Hol amenajat modern cu scara interioara

Fierul forjat poate crea un aspect antichizat, mai ales daca si partea din lemn masiv completeaza aceasta imagine. Apelanda la mesteri priceputi in arta prelucrarii metalului, cu siguranta vom obtine designul dorit.

Balustrada in stil antichizat
Poze amenajari interioare – Balustrada in stil antichizat

Putem prelua modele clasice, precum cel din imaginea urmatoare, sau ne putem incerca talentul de desenatori creand forme noi si originale. In ambele cazuri, scara interioara va infrumuseta holul caseinoastre, conferindu-i eleganta si stil.

Scara interioara cu balustrada din fier forjat
Poze amenajari interioare – Scara interioara cu balustrada din fier forjat

Intrebari si raspunsuri despre balustrade din fier forjat pentru scari interioare.

Mi-as dori o balustrada din fier forjat, dar cu mana curenta din lemn. Scara e din ciment si e in unghi drept (pe doi pereti). Casa e relativ noua si destul de micuta. Stilul casei (mai degraba lipsa lui!) e clasic. Ma tem ca va crea impresia de prea mult.
In fotografia de pe site-ul dvs, balustrada arata foarte bine si e aproximativ ceea ce-mi doream. Dar aici spatiul e suficient de aerisit si casa destul de inalta pentru a nu fi o problema. In cazul casei mele, aceasta nu e suficient de inalta.
Avem si stalpisorii din lemn, dar nu am terminat-o din acelasi motiv: acela ca va fi prea mult lemn in spatiul acela mic. In plus, nu am gasit un tamplar care sa creeze curbele pentru mana curenta. Ne puteti ajuta? Multumesc.

Raspuns: Ajutorul pe care vi-l pot oferi consta doar in inegrarea unui desen de balustrada cu tot interiorul casei, insa daca doriti o recomandare pentru un mester, nu am cum sa va ajut. Toate informatiile pe care le ofer pe acest site sunt cu titlu de recomandare, mai mult indicatii pentru mesterii pe care dvs. ii gasiti.

arh. Madalina Radulescu

Un comentariu la „Modele de balustrade din fier forjat pentru scari de interior

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *