Modele de cazi cu hidromasaj

Terapia prin hidromasaj are la baza proprietatile benefice ale apei. Acest tip de masaj, actioneaza ca un masaj manual, relaxeaza muschii si dilata vasele sangvine, in acelasi timp stimuleaza receptorii din piele si reduce tensiunea musculara.

Dupa o zi incarcata si obositoare, organismul incepe sa se simta ingreunat, si pentru ca este bine sa avem grija de necesitatile corpului nostru, o baie in cada cu hidromasaj este perfecta pentru relaxare! Iata trei modele de cazi cu hidromasaj, care pot fi usor montate in orice baie.

Cada cu sistem de hidromasaj WG9004, poate fi usor incadrata in baile de dimensuni reduse, dar si in cele spatioase si incapatoare. Este un model elegant, ce are  patru picioare metalice de sustinere  frumos pozitionate. Dispune de sase duze de hidromasaj laterale si doua duze pentru hidromasaj situate la baza cazii. Bateria inclusa din inox, rezistenta, are si functie pentru relgarea jetului de aer. Modelul poate fi gasit in magazinul online Spatiulconstruit.ro.

Din magazinul Dedeman se poate achizitiona modelul de cada cu hidromasaj k1065. Pentru amplasarea si montarea acestui model de cada pe colt trebuie sa existe suficient spatiu. Lungime si latimea cazi de baie confectionata din acryl sunt de 155 cm. Controlul jeturilor de apa si de aer se face manual. Trebuie mentionat ca puterea pompei de hidromasaj este de 900W.

Si producatorii Romstal ofera un model accesibil in orice tip de baie. Cada CU HIDROMASAJ LUXURY SQUARE, are saisprezece duze de apa, din care sase sunt pozitionate lateral si zece sunt amplasate pe  suprafata inferioara. Este dotata cu o duza de aspiratie, selector de reglare a intensitatii masajului, scurgere pozitonata central si selector apa calda-rece. Cada este alimentata la curent electric. Formele bine definite ale cazii completate de finisajele luxoase ale bateriei transforma spatiul din baie intr-o zona SPA.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *