Modele de lampi suspendate pentru tavan

Fasciculele de lumina sunt stimuli ce influenteaza puternic si imediat, starea se spirit a unei persoane. Prin culoare si lumina se poate crea o atmosfera relaxanta, primitoare, romantica sau din potriva dinamica si energica. De acea cand se decoreaza livingul, camera familiei, camera in care se primesc musafirii este foarte important sa se aleaga un corp de iluminat care sa defineasca decorul si sa influenteze in mod placut atmosfera din incapere. Este important sa se analizeze mai multi factori inainte de a se lua o decizie cu privire al forma, culoarea, designul si marimea corpului care va insufleti intregul living. Este bine sa se tina cont de: stilul de amenajare, culorile predominante ale spatiului, pozitia intrerupatoarelor, scopul principal al folosirii, structura pentru fixare a corpurilor.
Trebuie sa se stie ca in zilele noastre pe piata exista numeroase tipuri de corpuri de iluminat, care sa creeze o atmosfera speciala, in orice tip de living. Dintre numeroasele corpuri de iluminat, inca sunt foarte apreciate lampile suspendate pentru tavan. Sunt placute si pot defini atmosfera clasica, moderna sau romantica din incapere.
Pentru un living modern se poate opta pentru o lampa suspendata din colectia ALDEX/ SATURN, care are  finisaj elegant. Bolul din sticla alb opall, suspendat pe fir este frumos incadrat de cele trei bare metalice de culoare gri satinat.
Un living modern si energic poate fi temperat cu ajutorul lampii suspendate Monolith Cubes. Cu linii drepte futuriste, placute si colorate, sigur impresioneaza pe oricine. Bolul din sticla colorata atrage prin forma patrata.
Aerul clasic, poate fi intarit cu lampa suspendata Victoriana. Modelul este clasic, montatura este  confectionata din metal, iar abajur din sticla are gravate diferite modele placute si discrete. Diametrul lampii este de 25cm. In interior se poate monta bec incandescent sau economic.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*