Combinatie de jeans cu dantela alba pentru o fata de perna decorativa

Modele perne decorative realizate din denim si blugi vechi

Perna decorativa cu buzunarePernele decorative sunt foarte in trend in ultima vreme. Si zau ca tare bine imi pare ca este asa. De ce nu ar fi? Sunt frumoase, practice si sunt cel mai economic mod de a decora un interior. Se pot asorta cu orice stil de decor sau cu orice schema coloristica iar schimbarea lor este chiar la indemana oricarui buget.

Pentru astazi vreau sa iti arat niste perne decorative care chiar ca te vor costa te miri ce. De ce? Pentru ca pot fi realizate simplu, din resturi de materiale si blugi vechi pe care nu ii mai porti. Sigur vei gasi tu macar o pereche pe care sa o transformi intr-o adevarata opera de arta care sa ii uimeasca pe cei care iti trec pragul casei.

Iata ce iti propun pentru astazi: modele inedite de perne decorative hand made usor de confectionat, cum sa folosesti buzunarele unor jeansi vechi pentru a decora o perna, variante de combinare a diverselor petice pentru realizarea unor fete de perne inedite, precum si cateva reguli simple pentru cei ce vor sa isi incerce indemanarea de a confectiona niste perne noi pentru canapea si bineinteles multe multe imagini care sa te inspire.

Si daca vrei sa vezi mai multe modele de perne decorative confectionate din cele mai diverse materiale iti propun si articolul despre cum iti poti crea rapid perne decorative pentru casa ta.

Vizionare placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *