Montare dulap de baie sub chiuveta

Montare Dulap de Baie sub Chiuveta

Intrebare: Masca este inalta de 2,10 m si intra in baie pe o latime de 20 si ceva de cm. Pe toata inaltimea ei. Adica de de la perete spre interiorul baii sunt 20-30 cm.

Raspuns Ati putea s-o placati cu gips carton, pentru ca apoi s-o imbracati in faianta – cu o oglinda cat mai mare … pe toata latimea ei. Iar referitor la mobilier, incercati la Martplast (au chiuvete cu mobilier dedesubt) sau mobilier pe comanda.

Intrebare Am gasit acest site si m-am gandit sa pun o intrebare: vrem sa cumparam o chiuveta cu un dulapior de baie sub ea. Problema e ca nu stim cum sa o montam in masca de la baie – o masca din plastic pe care am blestemat-o ani de zile. Masca acopera tevile de apa ale instalatiei de baie ale intregului tronson, de la parter la etajul 4. Asa a fost construit blocul, cu tevile in masca aceasta, care intra in baie cam 30 cm, pe toata inlatimea baii. Cum putem fixa dulapiorul cu chiuveta pe el in masca aia de plastic, asta e intrebarea. Sperand intr-un raspuns, va multumim anticipat.

Raspuns Sunt 2 posibilitati: – fie decupat fie in consola, deasupra celor 30cm, se mai pierde ceva spatiu de depozitare, insa in functie de culori, design si chiar forma si culoarea lavoarului, impreuna cu oglinda de deasupra sa creeaza un spatiu linistitor. Se stie ca perceperea pardoselii in intregime formeaza impresia de volum, de spatiu. Iata un producator foarte bun de lavoare si mobilier de baie si bucatarie: www.kumaromania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *